Kategorie

Chat

nikdo nic nepíše
:

Anketa

Líbí se ti můj blog?

 

Poslední komentáře

Lindsay Lohan
Kali Headrick: Hi, I want you to remember this day.. A HUGE breakthrough has just occurred. A NEW A.I Web-App...
Lindsay Lohan
Anglea Wolcott: Hi, So, my good friend Glynn has just stumbled across an amazing new method that generates thousands...
Lindsay Lohan
Jeannette Laporte: Hey, Do you know that platforms like Jasper, HeyGen, Synthesia, Audacity, Rytr, Audible, Scribe, garageband,...

Archív

Články

Lindsay Lohan se vzdala příjmení kvůli násilnickému otci

19.08.2011 12:28 - andile56 - Lindsay ♥ - komentáře (0)

Herečka Lindsay Lohanová není žádným svatouškem, se zákony se potýká každou chvíli. Nepřenese přes srdce ale násilí páchané na ženách, kterého se dopustil její otec Michael. A proto se po dohodě s matkou a sestrou rozhodla, že se vzdají otcova příjmení Lohan. Čtyřiadvacetiletá herečka bude od nynějška známá pouze jako Lindsay.

Lindsay Lohanová se svou matkou Dinou. s matkou Dinou

úterý 29. března 2011, 13:22 - Los Angeles

„Lindsay se vzdává příjmení Lohanová a bude vystupovat jen pod svým křestním jménem Lindsay. K tomu já a mladší dcera Ali změníme svá příjmení a vezmeme si moje rodné příjmení Sullivanová,“ potvrdila matka Dina.

Hereččin tiskový zástupce potvrdil, že k tomuto kroku vedlo zatčení a obvinění Michaela Lohana, který surově zbil svoji přítelkyni.

Otec Lindsay Michael Lohan. otec Lindsay Michael Lohan

„Spousta významných lidí v show byznysu je známá pouze pod křestním jménem. Podívejte se třeba na Oprah či Beyoncé. Teď na ten seznam můžete přidat Lindsay… Nikdo v rodině nechce mít nic společného s Lindsayiným otcem a to platí i na jeho příjmení,“ dodal zdroj blízký Lindsay.

Otec Lindsay Lohan si otevře léčebnu pro alkoholiky a narkomany

19.08.2011 12:24 - andile56 - Lindsay ♥ - komentáře (0)

Po čtrnácti dnech ve vězení strávila Lindsay Lohanová dalších třiadvacet dní v léčebně pro závislé na drogách. Do podobného sanatoria se přitom dostala poněkolikáté. Hrátky s drogami a alkoholem ji opakovaně přivedly k soudu a nakonec nasměrovaly až do vězení. Její otec Michael Lohan se případem své dcery inspiroval a chce podobným mladým dívkám pomáhat. V Kalifornii plánuje otevřít novou léčebnu pro závislé na omamných látkách. Zřejmě chce mít dceru pořád na očích.

pondělí 30. srpna 2010, 10:03 - Los Angeles

Pod vlivem alkoholu a drog porušila Lindsay letos na jaře podmínku a vysloužila si od soudu devadesátidenní žalář. Nakonec si odseděla jen čtrnáct dní a tři týdny v léčebně při University of California v Los Angeles.

Lohan chce teď otevřít speciální léčebnu s holistickým přístupem k léčbě závislosti. Tato metoda spočívá v léčbě jak fyzické, tak i psychické závislosti.

„Budu mít přesný protokol, který bude muset každý dodržovat. Nevěřím na žádné léky na předpis. Když se totiž lidé zbavují drogové závislosti, nakonec musejí jít do jiné léčebny, aby se zbavili zase závislosti na těchto lécích,“ uvedl ke svému projektu otec Lindsay Lohanové.

Lindsay Lohan

18.08.2011 17:04 - andile56 - Lindsay ♥ - komentáře (3)
Povolání: Herečka, modelka, zpěvačka, textařka
Věk: 25
Datum narození: 2. 07. 1986
Místo narození: New York City, New York, USA
Znamení: Rak
Výška: 165 cm
Lindsay Lohan se stala známou díky své roli ve filmu z produkce studia Walt Disney Pictures Past na rodiče, ve kterém si zahrála s Dennisem Quaidem a Natashou Richardson. Jejím dalším filmem byla komedie Zpoveď královny střední školy (Confessions of A Teenage Drama Queen). Zahrála si take ve filmu Protivný sprostý holky.

Na televizní obrazovce se objevila v seriálech Another World, Guiding Light a Bette a celovečerních filmech Life-Size a Get a Clue. Práci modelky se Linsday Lohan věnuje již od svých tří let a na kontě má přes 60 televizních reklam. Singlem Ultimate, který se nachází na soundtracku k filmu Mezi námi děvčaty, odstartovala svou hudební kariéru.

Získala MTV Award za film Mezi námi děvčaty. Za Hebie fully loaded získala Kids Awards. Tento rok moderovala dokonce MTV music awards .
Hrála také ve filmu Jen trochu štěstí.

Lindsay Lohan byla odsouzena v roce 2010 k 90 dnům vězení za to, že se nedostavila na proti alkoholní sezení. Herečka však i přesto několik sezení vynechala.


« Předchozí 1 Další »